130000 €

A1070

Buitenkans Instapklaar Appartement te koop Benidorm Costa Blanca op wandelafstand strand .  Buitenkans ! Instapklaar Appartement te koop Benidorm Costa Blanca op wandelafstand strand !

Het gebouw is gelegen in de wijk Rincón de Loix Alto in Benidorm.
Het is een rustige wijk aan de rand van de stad, maar op loopafstand van het centrum.
Op 200m afstand is er een ruime supermarkt, apotheker, cafeetjes en winkels.
Het strand is op 10 minuten lopen.  In de andere richting zijn mooie wandelingen te maken in de natuur buiten de stad.
Er is een bushalte op 100m afstand.

In 2013 – 2014 is het appartement totaal gerenoveerd en in 2017 is de garage bijgekocht, die net voor de corona in 2020 is verbouwd tot bergruimte.
Vorig jaar werden nog schilderwerken uitgevoerd en werd het hele appartement opgefrist.
 
Het appartement heeft een totale oppervlakte van 86m2 en omvat een inkomhal, volledige ingerichte keuken afgewerkt met materialen en toestellen van hoogwaardige kwaliteit, badkamer, woonkamer, slaapkamer en afsluitbaar terras met glaspanelen.
Er is airco/verwarming aanwezig en bijkomende elektrische verwarming.  Er zijn ook elektrische rolluiken aan het raam van de woonkamer.
Er is internet (Vodafone) en TV-satelliet (TV-Vlaanderen) aanwezig             Groot zwembad, tennisterrein, kinderspeeltuin en multisportveld.

 

In de verkoop is 1 autostaanplaats inbegrepen plus de gesloten garagebox/bergruimte.
Het goed wordt verkocht inclusief meubels en volledige inboedel (electro, huisraad, linnen, enz enz), alles in prima conditie. Deze woning heeft altijd gediend voor eigen gebruik.
Onmiddelijk beschikbaar.

Details

Map

Contact