550000 €

CDSPA-1643

. Villa in de woonwijk Lirios (Cumbre del Sol) met spectaculair uitzicht op zee en privé zwembad met een bebouwde oppervlakte van 247 M2 (136 M2 woningen, 101 M2 terrassen en 812 M2 perceel).

De villa bestaat uit drie slaapkamers, twee badkamers, een gastentoilet, diverse terrassen met uitzicht op zee, een Amerikaanse keuken voorzien van inbouwapparatuur, parkeerplaats voor twee voertuigen en is voorzien van vloerverwarming en airconditioning in de woonkamer en slaapkamers.

De villa is gebouwd op twee verdiepingen, op de begane grond hebben we een ruime woonkamer, eetkamer, Amerikaanse keuken, een slaapkamer met badkamer, gastentoilet en een terras.

Via de interne trap komen we op de begane grond met twee slaapkamers en een badkamer en de uitgang naar het buitenterras met het privézwembad.

De villa is omgeven door een mooie tuin in mediterrane stijl.

De villa is gebouwd in 2008 en verkeert in een zeer goede staat, heeft een zuidoostelijke oriëntatie.

De woonwijk Lirios is een promotie van villa’s en bestaat uit 235 percelen van 750 tot 1200M2 gelegen in de urbanisatie cumbre del sol in Benitachell (Alicante). Bijna alle percelen hebben een prachtig uitzicht op zee, de oriëntatie van de percelen kan Oost en Zuidoost zijn.

Residencial Lirios is gelegen in de urbanisatie Cumbre del sol tussen de woonwijken Kalmias, Magnolias en Jazmines en is ook zeer dicht bij de zuidelijke ingang van de urbanisatie cumbre del sol.

Afstanden tot diensten:

Van 1 tot 2 km is er de Dreamsea mediterrane camping met een bar en restaurant en toegang tot het strand van Morach, de baai van de tiestos en de baai van Llebeig.

Van 2 tot 3 km; het winkelcentrum Adelfas met de Pepe la sal supermarkt, kapper, onderhouds- en verhuurkantoor, cafetaria-bar, restaurant la cumbre, apotheek, paardrijden, sportcentrum met paddle tennis, tennis, bar, Lady Elisabeth internationale school en de Mercadona-supermarkt.

Van 5 tot 7 km; De Mas y Mas supermarkt, het stedelijk centrum van Benitachell, het stedelijk centrum en het strand van Portet de Moraira en de golfbaan van Jávea.

Op 12 km afstand ligt het zandstrand van Jávea.

 

Details

Map

Delen op:
Share on print
Share on email
Share on facebook
Share on pinterest