340000 €

CDSPR-1628

. Villa in de woonwijk Dalias (cumbre del sol) met spectaculair uitzicht op de zee, Cabo la Nao, Ibiza en privé zwembad met een totale bebouwde oppervlakte van 284 M2 (210 M2 woningen, 50 M2 terrassen, 24 M2 garage en 748 M2 perceel ).

De villa bestaat uit vier slaapkamers, drie badkamers, terrassen met zeezicht, Amerikaanse keuken voorzien van inbouwapparatuur, garage en is voorzien van split airconditioning in woonkamer en slaapkamers.

De villa is gebouwd op twee verdiepingen, op de begane grond hebben we een ruime woonkamer, eetkamer, Amerikaanse keuken, een slaapkamer, badkamer en een terras. Via een interne trap dalen we af naar de benedenverdieping waar we drie slaapkamers, twee badkamers en de uitgang naar het buitenterras en het privézwembad hebben. Vanuit een van de slaapkamers hebben we toegang tot de studeerkamer of kantoor en vanuit de hoofdslaapkamer hebben we direct toegang tot het buitenterras met het privézwembad.

De villa is omgeven door een mooie tuin in mediterrane stijl.

De villa is gebouwd in 1995 en verkeert in een goede staat van onderhoud en ligt op het oosten. 

De woonwijk Dalias is een ontwikkeling van villa’s bestaande uit 146 percelen van 750 tot 1200M2 gelegen in de urbanisatie cumbre del sol in Benitachell (Alicante). De percelen genieten van een prachtig uitzicht op de zee, aan het einde van de nao, naar de Portet de Moraira en vele dagen kunnen we het eiland Ibiza aan de horizon zien, de oriëntatie in de meeste percelen kan oost en zuidwest zijn.

De woonwijk Dalias is gelegen in de urbanisatie Cumbre del sol bij de noordelijke ingang, grenzend aan de Lady Elisabeth International School en de woonwijken Encinas en Camelias.

Afstanden naar diensten:

Van 1 tot 3 km is er de Dreamsea mediterrane camping met een bar en restaurant en toegang tot het strand van Morach, de cala de los tiestos en Cala Llebeig, de internationale school Lady Elisabeth, het winkelcentrum Adelfas met de Pepe la sal-supermarkt, kapper, onderhouds- en verhuurbedrijf, cafetaria-bar, restaurant la cumbre, apotheek, sportcentrum met paddle-tennis, tennis, bar, Mas y Mas-supermarkt, het stadscentrum van Benitachell en paardrijden.

Van 4 tot 5 km; de Mercadona-supermarkt en de golfbaan van Jávea.

Van 7 tot 8 km; het stadscentrum en het strand van Portet de Moraira

Op 11 km ligt het zandstrand van Jávea.

 

Details

Map

Delen op:
Share on print
Share on email
Share on facebook
Share on pinterest