1495000 €

CDSPR-1773

. Villa in moderne stijl gelegen in de wijk Residencial Lirios (Cumbre del Sol) met uitzicht op zee en privézwembad.

De villa heeft een totale bebouwde oppervlakte van 233 M2 (173 M2 woningen, 60 M2 terrassen en 755 M2 perceel).

De villa heeft drie slaapkamers, drie badkamers, toilet, terras met uitzicht op zee, grote woonkamer, Amerikaanse keuken voorzien van inbouwapparatuur, parkeerplaats voor meerdere voertuigen en is voorzien van vloerverwarming en airconditioning leidingen in woonkamer en slaapkamers.

De villa is gebouwd op twee verdiepingen, op de begane grond hebben we een ruime woonkamer, eetkamer, drie slaapkamers, twee badkamers, toilet, Amerikaanse keuken, terras met toegang tot het privézwembad en de barbecue.

Via een onafhankelijke toegang gaan we naar de begane grond waar we de technische ruimte van het huis hebben.

De villa is omgeven door een mooie tuin in mediterrane stijl.

De villa is gebouwd in 2019 en is in perfecte staat, heeft een oriëntatie op het oosten. 

De woonwijk Lirios is een promotie van villa’s en bestaat uit 235 percelen van 750 tot 1200M2 gelegen in de urbanisatie cumbre del sol in Benitachell (Alicante). Bijna alle percelen hebben een prachtig uitzicht op zee, de oriëntatie van de percelen kan Oost en Zuidoost zijn.

Residencial Lirios is gelegen in de urbanisatie Cumbre del sol tussen de woonwijken Kalmias, Magnolias en Jazmines en is ook zeer dicht bij de zuidelijke ingang van de urbanisatie cumbre del sol.

Afstanden tot diensten:

Van 1 tot 2 km is er de Dreamsea mediterrane camping met een bar en restaurant en toegang tot het strand van Morach, de baai van de tiestos en de baai van Llebeig.

Van 2 tot 3 km; het winkelcentrum Adelfas met de Pepe la sal supermarkt, kapper, onderhouds- en verhuurkantoor, cafetaria-bar, restaurant la cumbre, apotheek, paardrijden, sportcentrum met paddle tennis, tennis, bar, Lady Elisabeth internationale school en de Mercadona-supermarkt.

Van 5 tot 7 km; De Mas y Mas supermarkt, het stedelijk centrum van Benitachell, het stedelijk centrum en het strand van Portet de Moraira en de golfbaan van Jávea.

Op 12 km afstand ligt het zandstrand van Jávea.

Details

Map

Contact