790000 €

F2035

Mooie finca omringd door eigen wijngaard Benissa Costa Blanca. Deze prachtige finca was vroeger een wijnmakerij waar alle authentieke elementen bewaard zijn gebleven.

Het huis is gelegen op een groot privé terrein met een eigen wijngaard.

Een oprijlaan brengt u naar de ingang, en wanneer u door de hoofdingang loopt komt u bij het grote zwembad en zonneterras.

Vanaf de poort komt u in de gemeenschappelijke eetruimte van het pand, gelegen in een overdekte naya, waar de grote ramen zorgen voor veel natuurlijk licht. Hier vindt u ook een overdekte BBQ / Oven.

Dit gebied heeft directe toegang tot de volledig ingerichte keuken met veel bergruimte.
Naast deze ruimte is er een gastentoilet en een badkamer. Tussen de keuken en de badkamer leidt een trap naar een tweede verdieping waar zich 3 grote slaapkamers bevinden. Twee daarvan hebben een eigen badkamer en een aparte familiebadkamer.

De gemeenschappelijke woon- en eetruimten bieden ontspanning en comfort voor de gasten om te socialiseren. Deze leidt naar een binnenplaats.

Het eetgedeelte biedt ook toegang tot een wasruimte en aan de rechterkant is er nog een unieke tweepersoonsslaapkamer op een verhoogde positie die ooit zou zijn gebruikt voor het drogen van gras / stro / hooi etc. Het lagere niveau van dit gastenverblijf heeft een eigen kleine woonkamer en een eigen badkamer. Vanaf hier heeft u ook toegang tot een andere binnenplaats met zitjes en opslagruimtes.

Beneden naast de wasruimte is een apart appartement met een slaapkamer boven en een slaapkamer beneden, ideaal voor gezinnen. De slaapkamer boven heeft een en-suite badkamer.

Een overdekte, volledig uitgeruste buitenkeuken en bar, perfect voor gasten om ’s avonds te ontspannen en met genoeg ruimte voor een pooltafel of ander vermaak.

Er is een grote garage van 200 m2 en stallen bij het perceel inbegrepen. Dit gebouw kan, met toestemming, fungeren voor nog meer gastenverblijven.

Kortom, veel bebouwd terrein en grond niet ver van de Middellandse Zee.

Details

Map

Contact