546.500 €

Mooie en rustig gelegen gezinswoning

Bent u op zoek naar een prachtige en goed onderhouden woning in een zeer rustige straat in het landelijke Ertvelde, dan bent u hier aan het goede adres.

Deze woning met 3 slaapkamers en grote, ruime tuin bevindt zich op een boogscheut van het centrum, vlakbij de basisschool en winkels en met een goede verbinding naar de E34 en de aansluiting met de R4 naar Gent.

Je betreedt de woning langs de ruime inkomhal met apart gastentoilet. Van hieruit ga je naar de leefruimte die geniet van veel lichtinval dankzij de vele ramen. In de leefruimte is er nog een mogelijkheid om een haard te installeren om het nog gezelliger te maken tijdens de wintermaanden. Vervolgens kom je in een zeer ruime keuken met plaats voor een eetruimte en aansluitend op de keuken heb je een wasplaats, een koele voorraadruimte en de inpandige garage.

Op de eerste verdieping beschik je over 3 slaapkamers, een ‘berg’ruimte en een badkamer met ligbad, lavabo en toilet.

In de tuin kan je heerlijk genieten van de zon en de rust en naast het huis aan de kant van de keuken is een extra terras voorzien om ook te genieten van de avondzon.

EPC: C-label (223 kWh/m² jaar)

Info overstromingsrapport: P-score: A en G-score: A

Oppervlakte woning: 161 m² (info uit EPC verslag)

Contacteer ons voor verdere info en plan nu jouw bezoek in voor augustus om deze woning te bezichtiging. U kan ons bereiken via info@hfs-immo.be of bel Sofie op 0499/986674

Details

Map

Contact