163721 €

N A 1029-2

.  

Appartement te koop in urbanización Cumbre del Sol, gelegen pal aan het strand, in de gemeente Benitachell, tussen Jávea en Moraira, aan de Costa Blanca Noord., Noord Costa Blanca.

 

Het complex bestaat uit rug aan rug gebouwde appartementen op twee niveaus, twee slaapkamer met terras en privé-tuin op de onderste verdieping en terras met barbecue op de bovenste.  Een bouwproject gelegen in de urbanización Cumbre del Sol, in Benitachell, vlak bij Jávea en  Moraira aan de Costa Blanca Noord, Spanje, Europa.

 

Appartementen met oppervlaktes die variëren van 85 tot 105 m2, gebouwd in verschillende stijlen waaruit men kan kiezen. Geniet van de de complete, gemeenschappelijke faciliteiten zoals twee zwembaden met grote zonneterrassen, speeltuin en sociëteit, tuinen, gemeenschappelijke parking, enz.

 

Jardines de Montecala, appartementen in Cumbre del Sol, met omvangrijke gemeenschappelijke zones om met het gezin gedurende het hele jaar te genieten. Dit nieuwbouwproject omvat diverse zwembaden met grote terrasssen om te zonnen, een gezelligheidsvereniging, een speelterrein voor kinderen, tuinen, parkeergelegenheid voor bezoekers, en de Cala del Moraig is via een wandelroute bereikbaar.

Jardines de Montecala beschikt over alle faciliteiten van de urbanisatie Cumbre del Sol:  een winkelzone, supermarkt, kapper en apotheek. Tevens zijn er cafés en restaurants, tennis- en padelbanen, wandelroutes, een internationale school, Lady Elizabeth Junior School geheten, een paardensportcentrum, strand en baaien met strandtentjes … alsmede een keur aan restaurants en recreatiegelegenheden in Benitachell en in de gemeentes Xàbia (op een afstand van slechts 7 km) en Teulada-Moraira (op een afstand van slechts 4 km).

 

Details

Map

Delen op:
Share on print
Share on email
Share on facebook
Share on pinterest