269000 €

N V 1036-2

. Residencial Magnolias, naast elkaar gelegen percelen met mooie zeezichten, om gepersonaliseerde villa’s op te bouwen. Gelegen in het hart van de Costa Blanca Noord, in de urbanisatie Cumbre del Sol, op eerste lijn, in Benitachell, tussen Javea en Moraira. (Alicante, Spanje).

Een keuze uit verschillende percelen met diverse inclinaties en oppervlaktes tussen 800m2 en 1300m2, zuid-zuidwest georiënteerd met prachtige vergezichten op Cabo de La Nao (Javea), de haven van Moraira en Calpe.

Dit project geniet van een bestaande infrastructuur met toeristische badplaatsen met internationale faam in de nabijheid en met een complex van diensten waarvan de Cumbre del Sol geniet.

 

 

Een goed gestructureerde luxe villawijk, met prima infrastructuur en waar de meeste percelen aan 2 wegen grenzen, die zorgen voor meer privacy en de toegang tot de percelen vergemakkelijken.

Villa’s die over alle faciliteiten beschikken van de gevestigde urbanisatie Cumbre del Sol. Er is een winkelzone met een supermarkt, een kapper en een apotheek. Tevens zijn er vele café’s en restaurants, een internationale school, Lady Elizabeth School genaamd, en en een gevarieerd aanbod om sport te beoefenen: tennis- en padelbanen, wandelroutes, een paardensportcentrum, strand en baaien met strandtentjes.

Tevens bieden Benitachell  en de toeristische gemeenten Javea (op een afstand van slechts 7 km) en Teulada-Moraira (op slechts 4 km afstand), die een internationaal aanzien genieten, een keuze aan restaurants en mogelijkheden voor vrijetijdsbesteding.

 

 

 

Details

Map

Delen op:
Share on print
Share on email
Share on facebook
Share on pinterest