832000 €

NV1037-3

. Villa 35 Lirios, 288m² villa gebouwd op een perceel van 700m² met fantastisch zeezicht, in de Residenciële wijk Lirios in de urbanisatie Cumbre del Sol, in Poble Nou de Benitachell, Noord Costa Blanca.

De villa is ontworpen in neoklassieke stijl en is verdeeld over twee verdiepingen, met drie slaapkamers en vier badkamers. Op de bovenverdieping is de hoofdslaapkamer met een kleedkamer en een ensuite badkamer met hoekbad en douche, een tweede slaapkamer met een inbouwkast, een badkamer, een eetkamer, een volledig uitgeruste keuken van waaruit de barbecue toegankelijk is. Deze verdieping wordt gecompleteerd door een ruime woonkamer met open haard en directe toegang tot een prachtige veranda met uitzicht op zee.

Op het gelijkvloers vinden we een derde slaapkamer met ook een en-suite badkamer, een badkamer met douche, een fitnessruimte met een sauna, een berging, een machinekamer en een ruime woonkamer van waaruit u toegang heeft tot de veranda en het zwembad omgeven door een ruime terras met metalen balustrade , douche aan het zwembad en vooral heel mooi uitzicht op zee. Deze woning wordt gemeubileerd verkocht.

Eigendom gelegen in een exclusieve omgeving en met alle diensten van de urbanisatie Cumbre del Sol.

 

Residencial Lirios Plus, een zone met een eigen infrastructuur met straatverlichting, videobewakingssysteem, muren van natuursteen, voetpaden, toevoer van stadgas, individuele schotelantennes, bewegingsdetectoren op de gevel, intercom aan de ingang van het perceel,…

Percelen die zuidoost zijn georiënteerd, gekenmerkt door het adembenemende zeezicht in één van de meest gegeerde zones van de hele Costa Blanca Noord.

 

De faciliteiten waarover de urbanisatie Cumbre del Sol beschikt maken van Residentie Lirios Plus een woonomgeving waar je het hele jaar door kan genieten.

Woningen die over alle faciliteiten beschikken van de gevestigde urbanisatie Cumbre del Sol. Er is een winkelzone met een supermarkt, een kapper en een apotheek. Tevens zijn er vele café’s en restaurants, een internationale school, Lady Elizabeth School genaamd, en er is een gevarieerd aanbod om sport te beoefenen: tennis- en padelbanen, wandelroutes, een paardensportcentrum, strand en baaien met strandtentjes.

Tevens bieden Benitachell  en de toeristische gemeentes Xàbia (op een afstand van slechts 7 km) en Teulada-Moraira (op slechts 4 km afstand), die een internationaal aanzien genieten, een keur van restaurants en mogelijkheden voor vrijetijdsbesteding.

Details

Map

Delen op:
Share on print
Share on email
Share on facebook
Share on pinterest