943706 €

NV1041-3

.  

Villa Barents, is een van de moderne villa’s in de urbanisatie Cumbre del Sol, in Poble Nou de Benitachell, op slechts 4 km van de gemeente Teulada-Moraira en 7 km van Jávea, aan de noordelijke Costa Blanca.

Deze villa wordt gebouwd op een perceel van ongeveer 1.000 m² met spectaculair uitzicht op zee, gelegen in de Residencial Lirios. De villa heeft een totale oppervlakte van 325m² gebouwd, verdeeld over twee verdiepingen, met drie grote slaapkamers met een kleedkamer, 3 badkamers, een prachtige woonkamer, keuken, terrassen, zwembad, parking, etc. De hoofdslaapkamer die de hele bovenste verdieping beslaat, valt op, met een eigen terras en een spectaculair uitzicht op zee.

Een speciale vermelding verdient ook de materialen die in de constructie zijn gebruikt, met een uitgesproken moderne stijl, materialen van superieure kwaliteit, en uitgerust met JUNG-mechanismen, DURAVIT-toiletten, GROHE-kranen, MIELE-apparaten, huisautomatisering, AUDIO-systemen, TECHNAL- en SHUCCO-timmerwerk, enz.

Een kwaliteitsvilla, uniek modern ontwerp, met exclusief uitzicht op zee, gelegen in een geconsolideerde urbanisatie, omringd door gemeenten met een grote toeristische attractie en met garantie.

Details

Map

Delen op:
Share on print
Share on email
Share on facebook
Share on pinterest