575000 €

NV1044

Altea, Villa Spectaculair zeezicht . Residentiële villa gelegen in Altea la Vella, vol licht met ruim interieur, unieke architectuur in een natuurlijke omgeving met een panoramisch uitzicht op de Middellandse Zee en de skyline van Benidorm.

Een afgesloten wooncomplex met avantgardistische architectuur, met vrijstaande woningen, ieder met een exclusief ontwerp dat hen in een unieke woning verandert.

De woning onderscheidt zich door natuurlijke lichtinval en grote ruimtes, in uitvoering van 3 slaapkamers, 3 badkamers, open keuken, woon- en eetkamer, terras met zwembad, barbecue, garage en lift.

Altea heeft een directe toetreding naar de autostrade, met Benidorm op 10 km en 50 km tot Alicante luchthaven en op 100 km van Valencia. De pittoreske kustplaats Altea heeft alle voorzieningen en vermaak van een grote stad en tegelijkertijd kunt u genieten van een open uitzicht op de natuur en het intense blauw van de Middellandse Zee, waardoor u bent ondergedompeld in een natuurlijke omgeving, het is ook de ideale plek om een weekendtje ertussenuit te zijn, een ontspannen vakantie en waarom niet om er gewoon uw thuis van te maken.

Grondplan en meer info op aanvraag : info@immomas.be of 0034 662 389 524

Virtuele viewing mogelijk !

Details

Map

Contact