1350000 €

NV1059

Moderne Luxe Villa Te Koop Aan De Costa Blanca Calpe Met Panoramisch Uitzicht Op Zee . MODERNE LUXE VILLA TE KOOP AAN DE COSTA BLANCA  CALPE MET PANORAMISCH UITZICHT OP ZEE EN OVER DE KUSTLIJN VAN CALPE 

Luxe huis te koop aan de Costa Blanca Calpe met 3 verdiepingen met een prachtig panoramisch uitzicht op de zee.
Op de begane grond bevinden zich de woon – eetkamer, de keuken met bijkeuken, 2 slaapkamers met en-suite badkamers, een gastentoilet en het terras.
Op de eerste verdieping is er een slaapkamer, een badkamer en een terras.
In de semi-kelder is er een woonkamer, keuken en badkamer, deze is verbonden met een overdekt terras en het privézwembad.
Het huis is gelegen in een zeer rustige wijk van de stad in Calpe, met een spectaculair uitzicht.
Zeer goed verbonden, op slechts 5 minuten van de snelweg AP-7 en de stad Calpe, 20 minuten van Benidorm en 45 minuten van de luchthaven van Alicante. Een van de voordelen is het brede aanbod aan vrije tijd, zoals de golfbaan van Ifach, de Real Club Náutico de Calpe, de stranden op slechts 10 minuten afstand en een grote verscheidenheid aan uitgaansgelegenheden en restaurants.
EXTRA’S: Zonnepaneel met 200 liter accu, vloerverwarming met warmtepomp, aerothermisch, led verlichting, hangende toiletten, aangelegde tuin, automatische irrigatie, lift, Technal ramen, pre-installatie van buitencamera’s, alarminstallatie binnen, zonwering met domotica systeem, automatische poorten, keuken voorzien van Bosch/Siemens toestellen

Details

Map

Contact