1450000 €

NV1063

Prachtige nieuwbouwvilla te koop in Moraira Costa Blanca met spectaculaire uitzichten. Nieuwe moderne villa met zeezicht, zeer goed gelegen in een rustige buurt op slechts 2,5 km van de stranden en het centrum van Moraira.
Verdeeld over 3 etages vinden we op het gelijkvloers een slaapkamer met ensuite badkamer, een gastentoilet, moderne ingerichte keuken en een ruime woonkamer die leidt naar het terras (48m2) en het zwembad.
Op de eerste etage bevinden zich 3 slaapkamers met elk een eigen badkamer, twee terrassen van 22m2 en een tweede gastentoilet.
In het souterrain bevindt zich een grote garage van 44m2 en buiten is er een carport en voldoende ruimte om meerdere voertuigen te parkeren.

KENMERKEN: Technal ramen met veiligheidsglas, complete keuken met elektrische apparaten van Siemens, badkamers en kranen van het merk Roca, LED verlichting, aerothermisch systeem voor warm water en vloerverwarming, airconditioning via kanalen (koud en warm) door het hele huis, zonnepanelen, ingebouwde kleerkasten, elektrische rolluiken, binnenalarm, pre-installatie van buitenalarm en beveiligingscamera’s, overloopzwembad van 12×4,5m, barbecue van 22m2, wasruimte, afgewerkte tuin met automatische irrigatie, automatische poorten. Energieclassificatie A. Op het zuiden gericht.

 

Details

Map

Contact

Delen op:
Share on print
Share on email
Share on facebook
Share on pinterest