745000 €

NV4004

Nieuwbouw Modern Huis te koop Benissa Costa La Fustera strand Costa Blanca . Verkoop van moderne villa in La Fustera, Benissa Kust-Costa Blanc. In aanbouw. Slechts een paar minuten van het strand van La Fustera en in de buurt van de steden Benissa, Calpe en Moraira. In de buurt vindt u verschillende diensten zoals supermarkten, benzinestation, restaurant, baaien, enz …
Het open uitzicht op de zee geeft het project een grote waarde, evenals de rustige omgeving waar kan worden genoten met een onovertroffen oriëntatie. Het hele huis en het perceel is omheind, met toegang tot de achterkant van het huis waar zich een pergola bevindt met ruimte voor een auto en de belangrijkste toegang tot het huis, waar we een hal vinden met een toegangstrap naar de bovenverdieping.
Het nachtgedeelte is verdeeld in twee slaapkamers, een van hen verdeeld in suite met interieur badkamer en de andere heeft een badkamer met douche aan de voorzijde.
Een binnentrap geeft toegang tot de master suite die een terras heeft om van het uitzicht op zee te genieten. Het daggedeelte is verdeeld in een grote woonkamer met salon, eetkamer en keuken met eiland.
In het terrasgedeelte hebben we het zwembad met toegang tot het tuingedeelte en de barbecue om buiten in de tuin van een diner te genieten. Mogelijkheid voor nog een slaapkamer en badkamer.
Moraira, Calpe, Benissa Kust, één van de mooiste plekjes aan de Costa Blanca , Spanje !

Details

Map

Contact