380.000 €

Perfecte en rustig gelegen gezinswoning nabij het centrum van Sint-Niklaas

Ben je op zoek naar een ideale gezinswoning nabij het centrum van Sint-Niklaas, op wandelafstand van winkels en scholen en met een goede bereikbaarheid? Dan is deze woning zeker iets voor jou!

Achter de gevel van deze gesloten bebouwing is er MEER dan je zou verwachten en heb je zeer mooie ruimtes.

De woning heeft verschillende troeven zoals zeer goed onderhouden woning met 3 ruime slaapkamers, mooi en makkelijk te onderhouden tuin, nabij het centrum … Vul de troeven zelf aan op basis van jouw wensen!

Op het gelijkvloers kom je binnen langs een ruime inkomhal met apart toilet vanwaar je doorloopt naar de leefruimte met aansluitend de zeer ruime keuken met aparte ontbijthoek. Zowel de leefruimte als de keuken geven uit op de zeer verzorgde en makkelijk te onderhouden tuin die perfect georiënteerd is om ’s middags en ’s avonds van de zon te genieten. Verder op het gelijkvloers heb je een diepe garage met de mogelijkheid om nog een wagen te parkeren op de oprit/voortuin. Op de eerste verdieping bevinden er zich 3 ruime slaapkamers, bergruimte (die perfect als dressing kan dienst doen) en een badkamer met ligbad, douche, lavabo, toilet,… Alle velux-ramen in de kamers zijn voorzien van zonnewering/verduistering. De woning beschikt ook over een zolder.

Interesse in deze woning? Maak dan snel een afspraak voor een bezichtiging via info@hfs-immo.be of contacteer Sofie op 0499/98.66.74

Details

Map

Contact