396.500 €

Prachtig nieuwbouw dakappartement B3.4

Wonen in een rustige en groene omgeving, en op een boogscheut van Mechelen? Dan is dit nieuwbouw appartement zeker iets voor u! Een extra troef bij dit project is dat je een nieuwbouw kan kopen onder verlaagd BTW-tarief van 6% (mits voldaan is aan de voorwaarden).

Prachtig dakappartement op de nieuw ontwikkelde site Depot Rato te Muizen. De site is residentieel opgetrokken met aandacht voor open ruimte, waar jong en oud kunnen samen komen. De site is gelegen achter de vastgoeddepots voor onroerend erfgoed van de Stad Mechelen, die ook volledig gerenoveerd worden. Het is ook zeer handig om retail zoals de Lidl op het domein te hebben. Er zal ook een kinderopvang komen, wat een extra troef is voor jonge koppels/ jonge gezinnen. Achter de site loopt het jagerspad richting Mechelen wat een zeer snelle verbinding met de fiets naar stad, station, … vergemakkelijkt.

Bewoonbare oppervlakte van 137m2 en een terras van 13m² biedt veel mogelijkheden. Het appartement bestaat uit een inkomhal met gastentoilet en aparte berging, een ruime leefkamer met met open keuken en extra ruime berging, 3 slaapkamers en 2 badkamers. 1 badkamer met lavabo, extra toilet en douche en de andere badkamer is uitgerust met lavabo en bad.

Extra troef, het appartement is volledig geschilderd.

Er is ook de mogelijkheid om een ondergrondse staanplaats aan te kopen. Voor een enkele staanplaats is het €22.500-€25.000 en voor een dubbele staanplaats betaal je €35.000.

EPB in opmaak.

Bent u geïnteresseerd in dit appartement, contacteer ons dan vrijblijvend en dan plannen we een bezoek in. Tel Sofie 0499/98.66.74 of mail info@hfs-immo.be

Details

Map

Documenten

Contact

Delen op:
Share on print
Share on email
Share on facebook
Share on pinterest