249.000 €

Ruim 3 kmr-appartement met potentieel (2L)

Ruim zonnig appartement (112m2!) op toplocatie nabij centraal station Mechelen in doodlopende rustige straat (op de 2e verdieping te koop). Er zijn 3 grote slaapkamers, waarvan 1 met aparte lavabo en toegang tot het terras (8m2). Er is een lichtrijke leefruimte, keuken en badkamer met ligbad en lavabo, bergruimte en een afzonderlijk toilet. Individuele verwarming op gas (condensatieketel 2016). De inkomhal, parlofonie/brievenbussen en lift van het gebouw werd recent vernieuwd. Ramen dubbel HR glas (2016).

2e V verhuurd sinds 1/12/2018 aan 807,12€ + 46€ provisie voor de gem. kosten – huidige huurders hebben opzeg gekregen om gelijktijdige renovatiewerken uit te voeren in verschillende appartementen – einddatum contract is 31/3/2022.

U kan uw fiets gemakkelijk en veilig plaatsen in de gemeenschappelijke fietsenkelder. De prijs is inclusief privatieve kelderberging. Tevens heeft u de mogelijkheid om in het gebouw een ondergrondse parkeerplaats en een extra ruime berging aan te kopen.

Wil je zelf renoveren of laten renoveren en investeren in dit top gelegen appartement aan een stationsbuurt die ook volledig wordt heraangelegd? Dan is dit een echte place to be!

Contacteer ons info@hfs-immo.be!

Details

Map

Contact

Delen op:
Share on print
Share on email
Share on facebook
Share on pinterest