259.000 €

Te renoveren hoek/handelspand op strategische locatie

Volledig te renoveren woning met handelspand met 2 tot mogelijk 3 slaapkamers en parkeergelegenheid op zeer gunstige locatie. Deze hoekwoning is gelegen op de Leuvensesteenweg (hoek met Smisstraat) te Muizen, een geweldige locatie met een vlotte verbinding naar de E19, op fietsafstand van de Zoo van Planckendael en centrum Mechelen. Openbaar vervoer, kinderopvang, winkels, scholen, het station van Mechelen en andere voorzieningen zijn in de nabije omgeving. U komt de woning binnen via de handelsruimte, waarna u de leefruimte en eventuele keuken bereikt. Achteraan kom je in de werkruimte/opslagruimte/garage/ Kortom op het gelijkvloers is er ongewoon veel ruimte die je in deze renovatie zelf een invulling naar uw wensen kan geven. Op de eerste verdieping bevinden zich twee slaapkamers en dan is er nog een zolderverdieping. Mits grondige renovaties, kan dit uw droomhuis worden.

EPC- label F – Renovatieverplichting residentiële gebouwen van toepassing. Meer info: https://energiesparen.be/renovatieverplichting.

Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag.

Ben je handig en op zoek naar een renovatieproject? Contacteer ons dan via info@hfs-immo.be of bel Sofie op het nummer 0499/986674

Details

Map

Contact