890000 €

V1066

Villa te koop dichtbij centrum Moraira Costa Blanca. Een eigendom met veel potentieel, dicht bij Moraira. Dit is een omgebouwd kantoorgebouw dat bestaat uit een appartement met drie slaapkamers en drie appartementen met twee slaapkamers. Twee van de appartementen moeten worden opgeknapt, maar twee zijn al gerenoveerd en zijn gebruikt voor verhuur aan klanten. Het gebouw staat op een perceel van 1200m2 en aan de voorzijde ligt een bouwperceel van 1000m2, waarvoor toestemming is verleend om het te splitsen van het oorspronkelijke perceel, maar dat samen wordt verkocht. Goede investering / project. 

Extern is er een grote parkeerplaats met voldoende ruimte voor ongeveer 10 auto’s en er is een reeds aangelegde tuin.

De eerste appartementen aan de rechterkant van het gebouw heeft een grote Amerikaanse stijl keuken met een ruime woonkamer en air-conditioning unit. Er zijn twee slaapkamers, een met een en-suite badkamer en een familie badkamer. Een van de slaapkamers wordt momenteel gebruikt als kleedkamer.

Het tweede appartement biedt een ruime woonkamer met open haard, plafondventilator en u-vormige Amerikaanse keuken. Er zijn twee slaapkamers en een ruime badkamer.

Het derde appartement wordt momenteel gebruikt als kantoor en zal gerenoveerd moeten worden. Een slaapkamer wordt gebruikt als opslagruimte en de keuken is vrij nieuw. Er is al een airconditioning geïnstalleerd en het zou niet al te veel werk kosten om hier weer een goede leefruimte van te maken.

Het vierde appartement, dat gerenoveerd moet worden, heeft een open haard en een airconditioning. Het meeste werk zal bestaan uit het opnieuw bepleisteren van de muren en een en-suite badkamer die vernieuwd zal moeten worden.
Er zijn vele mogelijkheden met dit object en het aangrenzende land, een investeringskans die u niet mag missen.

Details

Map

Contact

Delen op:
Share on print
Share on email
Share on facebook
Share on pinterest