499000 €

V2002-3

Prachtige Villa Te koop Benissa Costa Blanca . Deze prachtige villa is gelegen op een groot grondperceel van 2027 m2 met prachtig zeezicht te Benissa Costa.
Aangezien de woning hoger als de straat gelegen is op een hoek, heb je steeds veel privacy en kan er nooit voor gebouwd worden, zodat je altijd kan blijven genieten van de mooie zichten.

Via een mooie oprijlaan kom je aan de villa.

Rondom de woning zijn vele terrassen met schaduwplaatsen in de tuin en een gezellige overdekte buitenkeuken.

Het ruime gedeeltelijk overdekte terras van 40 m2 heeft een prachtig zicht op zee en het zwembad en is de ideale plaats om te genieten van de omgeving en de zee.

Aan het het zwembad is ook een jacuzzi en het heeft ook de mogelijkheid om verwarmd te worden via de CV. Heerlijk om in de wintermaanden ook optimaal van te genieten.

Onderaan de woning heb je toegang via de afgesloten garagebox, maar de hoofdingang betreed je via de elektrische toegangspoort en de mooie oprijlaan.

Je komt binnen in de ruime woonkamer met open keuken en een gezellige zithoek met niveauverschil en open haard.

Aansluitend zijn er nog 3 ruime slaapkamers en 2 badkamers, waarvan 1 met inloopdouche en de andere met ligbad.

De keuken, woonkamer, slaapkamers en terras zijn op  één verdieping gelegen.

Via een draaitrap kan je vanuit de woonkamer ook nog naar de eerste open verdieping, waar ruimte is voor extra slaapgelegenheid, zithoek of bureau.

Momenteel is deze ruimte ingericht met extra zithoek en 2 slaapplaatsen.

 

Vorig jaar zijn er nog nieuwe airco’s geplaatst.

Deze woning heeft vele mogelijkheden, een groot grondperceel en prachtig uitzicht met veel privacy aan een scherpe prijs.

 

Details

Map

Delen op:
Share on print
Share on email
Share on facebook
Share on pinterest