850 €

1 slaapkamerappartement op Tinelsite te huur

Op zoek naar een 1-slaapkamerappartement aan de rand van Mechelen centrum? Dan hebben wij exact wat u zoekt in de aanbieding!

Het appartement bevindt zich op de bovenste verdieping van gebouw Brigadier op de Tinelsite, een unieke locatie waar je buiten stapt in een groene oase middenin de stad.

Je komt binnen via een inkomhal, die toegang geeft tot de zeer lichte en aangename leefruimte met open ruimte tot in de nok van het dak. De open keuken met kookplaat, dampkap, afwasmachine, ingebouwde oven en koelkast is zeer mooi en uiterst degelijk afgewerkt. Er is 1 slaapkamer, een badkamer met bad (douche in bad), lavabo en handdoekdroger en er is ook een apart toilet. Verder is er een extra bergruimte met plaats voor wasmachine/droogkast. Wat locatie betreft, hoeven we niet uit te leggen dat het hier meer dan ideaal is, op wandel- en fietsafstand van centrum Mechelen/ station Mechelen/… en met de wagen snel het centrum uit via de ringbaan.Gemeenschappelijke afgesloten fietsenstalling is ook voor u aanwezig.

De gemeenschappelijke kosten bedragen 90€/maand (provisie met eindafrekening op het einde van het jaar).

Huurwaarborg 3 m huur bij Korfine.

Geïnteresseerd? Contacteer Sofie 0499/98.66.74

Details

Map

Contact