569.000 €

Mooi gelegen duo-woning met heerlijke tuin en veel potentieel

COMPROMIS IN OPMAAK Deze top gelegen woning met een heerlijke tuin en eigen bos heeft tal van mogelijkheden! Als kangoeroewoning/duo woning, of mogelijks te combineren met vrij beroep met drie ruime garages en handige oprit.  De grote lichtrijke living geeft via schuiframen toegang tot het terras en de mooi aangelegde tuin, verder is er een keuken en gezellige zithoek/tuinkamer waar je heerlijk kan genieten van een boek met uitzicht op het groen. Vooraan is er een ruime slaapkamer met kasten. Badkamer en toilet zijn ook aanwezig op het gelijkvloers. Via de trap kom je in de tweede woonst met ruime leefruimte, aangenaam zonnige veranda, keuken, extra bergingsruimte, toilet en op de bovenste verdieping badkamer met bad en dubbele lavabo en 3 kamers die dienen opgefrist te worden, en nog een derde toilet. Er is een kelder onder de woning waar aansluitingen zijn voor wasmachine.

EPC 284. Het platte dak en de zoldervloer is geïsoleerd met 10 cm EPS. De woning wordt verwarmd door een condenserende gasketel (label A) van 2017 combi s.w.w. met een geïsoleerd voorraadvat van 199 l (label B). Ramen PVC met dubbele beglazing.

Goede ligging nabij centrum Hombeek, Eglegem vijver, scholen, winkels en op fietsafstand van centrum Mechelen en invalswegen. Mail ons op info@hfs-immo.be of bel op 0468/43.29.66 of 0497/57.36.87 voor een afspraak.

Details

Map

Documenten

Delen op:
Share on print
Share on email
Share on facebook
Share on pinterest