367.000 €

Prachtig dakappartement op Tinelsite in Mechelen

Prachtig energiezuinig dakappartment op unieke Tinelsite aan de rand van centrum Mechelen.

Dakappartement, in het volledige gerestaureerde/vernieuwde gebouw Brigadier van de voormalige rijkswachtkazerne, biedt veel privacy. Ben je op zoek naar een plaats waar je tot rust komt, maar toch heel centraal gelegen nabij het centrum van de stad, dan ben je hier aan het goede adres.

Het lichtrijke appartement is als volgt ingedeeld: inkomhal met gastentoilet, ruime leefruimte met open keuken en toegang tot het gezellige dakterras, aansluitend op deze leefruimte heb je een grote berging. Via de hal kom je in de 2 slaapkamers en de badkamer met dubbele lavabo en inloopdouche. De ruimtes zijn ruim, maar door de uitwerking in dak voelt het zelfs nog ruimer aan. Een extra troef is de energetische score van 61 kWh/m² per jaar en dus een A-label.

Alle voorzieningen zijn in de buurt en het centrum van Mechelen is letterlijk op wandelafstand van de Tinelsite. Het station van Mechelen ligt op fietsafstand en ander openbaar vervoer passeert langs de site. Verder zijn er goede verbindingen richting Brussel en Antwerpen via de E19.

Overstromingsgevoelig: P-score: D en G-score:D (niet gelegen in afgebakende oeverzone of afgebakend overstromingsgebied)

Aankopen van dit instapklaar appartement valt onder BTW-stelsel.

Mogelijkheid en bespreekbaar om ook een parkeerplaats aan te kopen.

De oppervlakte van 127m² is de bruto-oppervlakte op plan.

Heb je vragen over dit prachtige pand of wens je het met je eigen ogen te zien, contacteer ons dan op info@hfs-immo.be of bel Sofie op 0499/986674

Details

Map

Contact