405.600 €

Ruime penthouse in rustige omgeving

Wonen in een rustige en groene omgeving, en op een boogscheut van Mechelen? Dan is dit nieuwbouw appartement zeker iets voor u! Een extra troef bij dit project is dat je een nieuwbouw kan kopen onder verlaagd BTW-tarief van 6% (mits voldaan is aan de voorwaarden).

Op deze locatie kan je tot rust komen, maar ben je wel dichtbij het bruisende leven van de stad! De prachtige architectuur die oud en nieuw combineert en zo een knipoog geeft naar het verleden geeft, straalt warmte en gezelligheid uit. Er is gedacht aan het samenbrengen van jong en oud op een centraal plein, kinderen kunnen spelen op de verkeersvrije site, het is hier echt een oase van rust en toch dichtbij de stad.

Het appartement biedt met zijn 143m² zeer veel ruimte. Via de inkomhal gaat u naar de prachtige en zeer lichtrijke leefruimte met open keuken, er is een zeer ruime berging, een gastentoilet, 3 slaapkamers en 2 badkamers. De ene badkamer heeft een lavabo, inloopdouche en apart toilet en de andere badkamer is aangrenzend aan de masterbedroom en is uitgerust met een bad en dubbele lavabo.

Het appartement biedt alle comfort om te kunnen genieten van de rust en stilte op deze site.

Er is ook de mogelijkheid om een ondergrondse staanplaats aan te kopen. Voor een enkele staanplaats is het €22.500-€25.000 en voor een dubbele staanplaats betaal je €35.000.

EPB in opmaak.

Bent u geïnteresseerd in dit appartement, contacteer ons dan vrijblijvend en dan plannen we een bezoek in. Tel Sofie 0499/98.66.74 of mail info@hfs-immo.be

Details

Map

Documenten

Contact

Delen op:
Share on print
Share on email
Share on facebook
Share on pinterest