94.500 €

Top gelegen studentenkamer in residentie Waterview

Bent u op zoek naar een topopportuniteit en een goede investering waar u volledig ontzorgd wordt ? Wij hebben 2 studentenkamers te koop in residentie Waterview aan €94.500/studentenkamer. De kamer wordt verhuurd en beheerd door de KULeuven en heeft een huurgarantie waardoor u zeker bent van uw inkomsten. De kamer wordt verhuurd op basis van een jaarcontract aan €429/maand. Deze kamer betreft een SWO standaardkamer.
Verdere informatie aangaande deze SWO (Samenwerkingsovereenkomst) standaardkamers mbt regels en voorwaarden om deze kamers te kunnen huren kan je via onderstaande link terugvinden:
SWO residenties – Stuvo – Op kot (kuleuven.be)

De ideale ligging van deze residentie maakt uw investering nog interessanter want deze is gelegen aan de hernieuwde Vaartkom site en op wandelafstand van centrum Leuven en het station.

Deze kamer ligt op de 12de verdieping in de toren van residentie Waterview aan de Vaartkom in Leuven in een gebouw uit 2015. Het gebouw is voorzien van alle faciliteiten zoals fietsenberging, wasruimte, gemeenschappelijke daktuin. De kamer is voorzien van een bed incl. matras, kleerkast, een boekenrek en bureau. Elke kamer is voorzien van een aparte sanitaire hoek met douche, lavabo en toilet. De ingerichte keukens zijn gemeenschappelijk en voorzien op elke verdieping zodat je geen gebrek hebt aan sociaal contact als student.

Indien je nog meer info wenst over de faciliteiten in het gebouw kan je terecht op https://www.kuleuven.be/residenties/waterview

Bij interesse contacteer Sofie via info@hfs-immo.be of op 0499/986674

Details

Map

Contact