Uniek instapklaar herenhuis in hartje Mechelen met parking

Karaktervolle gerenoveerde herenwoning met behoud van authentieke elementen met garagebox en staanplaats. Bekijk zeker de virtual tour: https://my.matterport.com/show/?m=4843U1emzPX

Stap binnen in deze schitterende volledig instapklare woning uit de 15e eeuw, erkend als monument en bouwkundig erfgoed, gelegen in de historische stadskern van Mechelen. Via de prachtige inkomdeur kom je in de majestueuze inkomhal met hoge plafonds en moluren. De grandioze leefruimte bestaat uit 2 geschakelde ruimtes met hoge plafonds, authentieke binnendeuren, mooie parketvloer en marmeren schouwen. Er is een open gashaard en een gesloten gashaard. Grote hoge ramen zorgen voor lichtinval en zicht op het terras. De ruime keuken is volledig geïnstalleerd en kijkt uit op het terras. Via het terras is er toegang tot een tweede hoger liggend terras.

Op de 1e verdieping zijn er 2 zeer mooie ruime kamers en een volledig nieuwe zeer smaakvol ingerichte badkamer met alleenstaand bad, dubbele lavabo, douche, infrarood. Er is nog een tussenverdieping met apart gastentoilet en een was/doucheruimte, die ook toegang geeft tot het boventerras.

Op de 2e verdieping zijn er nog 3 ruime kamers elks met een mezanine, een TV kamer en een ruime badkamer met dubbele lavabo, douche en toilet. De houtgebintes zijn nog zichtbaar.

Er is ook nog een kelder met gewelven. Via de Van Hoeystraat is er toegang tot parkeerplaatsen (1 box en 1 staanplaats – 1/6e van onverdeeldheid)

Gevelbreedte 7,5m.

Alles is tot in de puntjes verzorgd en volledig instapklaar! Het volledige huis wordt getypeerd door kwalitatief materiaalgebruik en zeer smaakvol interieur. De ligging in hartje Mechelen in een fietsstraat met mooie historische gebouwen is top! Contacteer Wendy voor een afspraak 0497/57.36.87 of mail info@hfs-immo.be

Details

Map

Documenten

Contact

Delen op:
Share on print
Share on email
Share on facebook
Share on pinterest