395.000 €

Zeer rustig gelegen, te renoveren half-open bebouwing

Wat een rust … en wat een locatie …

Deze half-open bebouwing bevindt zich op wandelafstand van het centrum van Heusden en is gelegen op het einde van een doodlopende straat.  Tot rust komen en genieten van de stilte kan hier zonder probleem!

Er moet zowel in het huis als in de tuin geklust en gerenoveerd worden om er een ultiem droomhuis van te maken en te voldoen aan de wettelijke eisen, maar de locatie en de basis’thuis’ zijn al een top start.

De woning kom je binnen langs de ‘normale’ inkom, maar kan je ook binnenvallen langs de prachtige keuken. In het voorste deel van de woning, langs de originele inkom, kom je binnen via de inkomhal en heb je toegang tot een voorkamer die je verschillende bestemmingen kan geven van bureau, waskamer, TV-ruimte tot speelkamer of wat je er zelf van wil maken. Je kan hier gebruik maken van een apart toilet. Verder heb je in dit deel beneden een ruime opbergkelder, wat altijd nuttig is. Langs de trap krijg je toegang tot 2 zeer ruime kamers op de eerste verdieping en langs de achterste kamer kan je naar een ingerichte zolderruimte die dienst kan doen als hobbyruimte of extra slaapkamer. Wanneer je opnieuw naar beneden trekt kom je via de prachtig ingerichte keuken in de grote en zeer lichtrijke leefruimte die open is tot in het dak en prachtig zicht heeft op de tuin. Verder is er nog een grote slaapkamer die ook uitkomt op de tuin en het terras en de ruime badkamer met douche, dubbele lavabo en toilet.

Een extra troef is de ruime tuin. Hier heb je plaats om te zonnen, te ravotten, te genieten van de vijver, tot rust te komen en met wat werk aan het zwembad kan je hier in de zomer genieten van een plons in het water.

Parkeren doe je op de ruime oprit waardoor je niet op zoek moet naar parkeerplaats in de straat.

EPC= 486 kWh/m²jaar (E-label)

Deze woning heeft zeer veel mogelijkheden en zeer veel potentieel en wacht op zijn nieuwe eigenaar. Ben jij die persoon, dat koppel, dat gezin, die leuke familie… die het einde van deze doodlopende straat komt inpalmen?

Beschikbaar Q1 2024 – concreet af te spreken met de eigenaar.

Contacteer ons voor verdere info of een bezoek aan dit pand!

Stuur ons een mail op info@hfs-immo.be of bel Sofie op 0499/98.66.74

Ter info de vermelde oppervlakte woning is de oppervlakte opgemeten voor het EPC-attest

Details

Map

Documenten

Contact